+(30) 2831 027777 info@deyar.eu

ΔΕΥΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας και θα λαμβάνετε, πρώτοι ειδοποιήσεις, Διακοπών νερού.

Name *

Email *

ΔΕΥΑΡ
ΔΕΥΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ

Γενικοί στόχοι της ΔΕΥΑΡ είναι:

  • Άμεση, ποιοτική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.
  • Aδιάλειπτη παροχή άριστης ποιότητας πόσιμου νερού, με επάρκεια.
  • Eπεξεργασία και διάθεση των λυμάτων με αξιοποίηση των δυνατοτήτων των νέων τεχνολογιών, για την προστασία του περιβάλλοντος.
  • Ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού της Επιχείρησης, μέσω κατάλληλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, για την απόκτηση νέων δεξιοτήτων και διεργασιοκεντρικής κουλτούρας.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Μ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΕΥΑΡ 2024

με προϋπολογισμό (χωρίς ΦΠΑ)  300.000,00 €. Ημερομηνία λήξης κατάθεσης προσφορών 30 Ιουλίου 2024 10:00π.μ. ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΣΗΔΗΣ 207945 (για λήψη επίσημων τευχών και διευκρινήσεων) ΚΑΛΟΥΜΕΝΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥ 1η τάξη για έργα κατηγορίας Η/Μ         ...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΤΩΝ & ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ – ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. ΣΤΗ Δ.Ε. Ν.ΦΩΚΑ Δ.ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Παρακαλούμε να μας στείλετε προσφορά για ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΤΩΝ & ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ - ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. ΣΤΗ Δ.Ε. Ν.ΦΩΚΑ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, με τη διαδικασία.... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ Ν ΦΩΚΑ ΑΔΑΜ...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΡΑΑΕΥ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΡ

Συνεχίστηκε το πρωί της Τετάρτης της 10ης Ιουλίου η επιθεώρηση και ο έλεγχος λειτουργίας της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ρεθύμνου από τον Αντιπρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων Ενέργειας και Υδάτων, Προεδρεύοντα του κλάδου Υδάτων, Δρ. Δημήτριο...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑΡ 11-6-24 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

    H ΔΕΥΑ Ρέθυμνου, στο πλαίσιο της έγκυρης ενημέρωσης που οφείλει να παρέχει στους συμπολίτες για τα θέματα διαχείρισης νερού και προκειμένου να εκτιμηθεί το μέγεθος του κάθε εγχειρήματος και η δυσκολία των προβλημάτων που καλείται διαρκώς να αντιμετωπίσει...

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Είμαι ΑΜΕΑ, δικαιούμαι κάποιου είδους έκπτωση;

Δικαιούστε έκπτωση Α) 67% και Β) 80% και πάνω, αρκεί να προσκομίσετε:

– Γνωστοποίηση αναπηρίας Κ.Ε.Π.Α..

– Φόρο Ακίνητης Περιουσίας (Φ.Α.Π.).

– Εκκαθαριστικό.

Είμαι πολύτεκνος, δικαιούμαι έκπτωση και τι δικαιολογητικά πρέπει να φέρω;

Δικαιούστε έκπτωση  αρκεί να προσκομίσετε τα παρακάτω δικαιολογητικά:

-Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

-Εκκαθαριστικό

Προϋπόθεση για να δικαιούστε την έκπτωση είναι τα παιδιά να είναι ανήλικα ή να σπουδάζουν και το οικογενειακό εισόδημα να μη ξεπερνάει τα  30.000 ευρώ για τα 2 παιδιά. Από το 3ο παιδί και πάνω το εισόδημα αυξάνεται κατά 2.000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο τέκνο.

Είμαι τρίτεκνος, δικαιούμαι έκπτωση;

Όχι. Οι τρίτεκνοι δεν έχουν δικαιούνται κάποια έκπτωση.

Εργαστήριο ανάλυσης ΔΕΥΑΡ

Το Εργαστήριο Αναλύσεων της ΔΕΥΑΡ, προϋπολογισμού 55.000.000 δρχ., κατασκευάστηκε το Νοέμβριο του 1997 και αποτελείτε από 2 τομείς :

– ΧΗΜΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

– ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Και οι δύο τομείς είναι εξοπλισμένοι με όργανα τελευταίας τεχνολογίας και είναι επιφορτισμένα για την ποιοτική ανάλυση του πόσιμου και αρδευτικού νερού του Ρεθύμνου.

Αιτήσεις

ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Συμπληρώστε την αίτηση για σύνδεση αποχέτευσης, πατώντας εδώ

ΑΙΤΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Συμπληρώστε την αίτηση για σύνδεση ύδρευσης, πατώντας εδώ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΡΔΕΥΣΗΣ

Συμπληρώστε την αίτηση για σύνδεση άρδευσης , πατώντας εδώ

ΑΙΤΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΟΥ

Συμπληρώστε την αίτηση για βεβαίωση ποιότητας νερού, πατώντας εδώ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Η βιολογική επεξεργασία των υγρών αποβλήτων πραγματοποιείται με την μέθοδο του παρατεταμένου αερισμού με την οποία επιτυγχάνεται συγχρόνως η πλήρης σταθεροποίηση της ιλύος και η βιολογική απομάκρυνση του αζώτου και του φωσφόρου.

Η ποιότητα των εκροών της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Αστικών Λυμάτων είναι σταθερά καλύτερη από τα όρια που καθορίζουν οι όροι περιβαλλοντικής διάθεσης των επεξεργασμένων λυμάτων.

Αναερόβια δεξαμενή

Τα λύματα από την εξάμμωση οδηγούνται στη μονάδα βιολογικής απομάκρυνσης του φωσφόρου. Η αναερόβια δεξαμενή, υπηρετεί διπλό στόχο: Την βιολογική αφαίρεση του φωσφόρου και την αποφυγή του φαινομένου της διόγκωσης της ιλύος.

Βιολογικές δεξαμενές

Οι βιολογικές δεξαμενές περιλαμβάνουν τις ανοξικές δεξαμενές όπου απομακρύνονται τα νιτρικά αναγόμενα σε άζωτο (απονιτριποίηση) – και τις δεξαμενές αερισμού όπου απομακρύνονται οι οργανικές ουσίες και οξειδώνεται η αμμωνία σε νιτρικά (νιτροποίηση).

ΤΟ ΚΟΜΠΟΣΤ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ:

  • ΣΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΓΕΩΡΓΙΑ
  • ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ

Σύγχρονη μονάδα ηλιακής ξήρανσης & κομποστοποίησης

Πρωτοποριακή μονάδα συνδυασμένης ηλιακής ξήρανσης και κομποστοποίησης που επεξεργάζεται την αφυδατωμένη ιλύ της Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων της ΔΕΥΑ Ρεθύμνου, με στόχο την παραγωγή κόμποστ πρώτης κατηγορίας (Class A) για την επαναχρησιμοποίησή του σε γεωργικές εφαρμογές.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ρεθύμνου έχει την ευθύνη των υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης του ενιαίου, πλέον, Καλλικρατικού, Δήμου Ρεθύμνου. Σε αυτόν περιλαμβάνονται οι Δημοτικές ενότητες Ρεθύμνου, Αρκαδίου, Νικηφόρου Φωκά και Λαππαίων.

ΔΕΥΑΡ

40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Εργαστήριο Ανάλυσης ΔΕΥΑ Ρεθύμνου
ΔΕΥΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
πηγές Αργυρούπολης Ρεθύμνου

ESPA