ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΜΥΤΗ ΓΡΥΝΤΑ

+(30) 2831 027777

Τηλεφωνικό ΚέντροΔελτία Τύπου Archives - ΔΕΥΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναρτήθηκε σήμερα 16.02.2021 στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για την Επιχορήγηση της Δ.Ε.Υ.Α. Ρεθύμνου με το ποσό των 300.000 ευρώ για τη χρηματοδότηση δράσεων κατά της λειψυδρίας. Η Δ.Ε.Υ.Α. Ρεθύμνου έχει ξεκινήσει ήδη την διαδικασία για την άμεση απορρόφηση  των χρημάτων, προκειμένου να καλύψει μέρος των αναγκών υδροδότησης του Δήμου. Ευχαριστούμε θερμά τον

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ (ΑΝΤΛΙΕΣ,ΜΕΙΩΤΗΡΕΣ ΚΛΠ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Παρακαλούνται  οι ενδιαφερόμενοι  να μας στείλουν προσφορά για την παραλαβή των παρακάτω υλικών – οχηματών προς απόσυρση – καταστροφή : Συνολικά ζητάμε προσφορά για : 1 επιβατικό όχημα 3 μικρά φορτηγά 1 φορτηγό >20 ton 4 δίκυκλα Διάφορα υλικά όπως αντλίες,μειωτήρες,μεταλικά υλικά τα οποία εμπεριέχουν χάλκινα και ανοξέιδωτα τμήματα. Για όλα τα παραπάνω η προσφορά

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερώνουμε τους Δημότες, ότι αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τη λειτουργία του τηλεφωνικού μας κέντρου,  λόγω προβλήματος στο δίκτυο του παρόχου. Μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπηρεσία μέσω της φόρμας: https://deyar.eu/contact/ Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Ρεθύμνου, ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου Ρεθύμνου, πως ακολουθώντας τις ανάγκες της Υπηρεσίας και της εποχής και αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά μέσα, έχει καταθέσει προς έγκριση, έχει πάρει έγκριση ή ήδη εκτελεί ένα ευρύ πλέγμα έργων, τα οποία καλύπτουν το σύνολο σχεδόν των δραστηριοτήτων της Υπηρεσίας, σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της.

Διαβάστε Περισσότερα