+(30) 2831 027777 info@deyar.eu

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ιούν 12, 2020

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Υ.Α. Ρεθύμνου η ορισμένη συνάντηση μεταξύ της Επιχείρησης και του επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ρεθύμνου και Εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ. του Ο.Α.Κ. κ. Θοδωρή Νίνου.

Κατά τη συνάντηση από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Ρεθύμνου κ. Βασίλης Θεοδωράκης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Λίτινας, ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιώργος Παπαδάκης και ο Οικονομικός Διευθυντής κ. Παρασκευάς Βαμβακάς. Από την Μείζονα Αντιπολίτευση του Δήμου, παρέστη επίσης και ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. κ. Γιάννης Λελεδάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που διεξήχθη σε καλό και παραγωγικό κλίμα, από τη πλευρά της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. και σε συνέχεια της πρόσφατης αναλυτικής απάντησης στον κ. Νίνο παρουσιάστηκε το έργο, ο προγραμματισμός των δράσεων της Επιχείρησης, οι δυσκολίες που παρουσιάζονται τόσο σε επίπεδο καθημερινότητας αλλά και λόγω των οικονομικών δυσχερειών που προκύπτουν λόγω της υγειονομικής κρίσης του κορονοϊού, καθώς επίσης και το σύνολο των δραστηριοτήτων και ενεργειών της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ..

Στη συνάντηση συζητήθηκε επίσης το σύνολο του έργου που εκτελεί ο Ο.Α.Κ. σε σχέση και με την βελτιστοποίηση της συνεργασίας μεταξύ της Δ.Ε.Υ.Α. Ρεθύμνου και του Ο.Α.Κ..

Από την πλευρά του κ. Νίνου η συζήτηση επικεντρώθηκε στην εξειδίκευση των πληροφοριών που αφορούν το ενεργειακό κόστος της επιχείρησης και τη χαρτογράφηση των δικτύων της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ., στις ενέργειες που αφορούν τις απαιτούμενες συντηρήσεις των δικτύων ύδρευσης-αποχέτευσης και στη δημιουργία μηχανισμού παρακολούθησης μέσω του Βλαβοληπτικού Συστήματος, προκειμένου να μπορεί η Επιχείρηση να προλαμβάνει μέσω αυτού, μελλοντικές βλάβες αλλά και να προχωράει στις απαιτούμενες αντικαταστάσεις επιβαρυμένων τμημάτων των δικτύων.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Ρεθύμνου ευχαριστεί τον κ. Νίνο για την εποικοδομητική και χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων, και βρίσκεται στη διάθεση οποιουδήποτε μπορεί να προσφέρει προτάσεις και ιδέες για το καλό του Δήμου και των συμπολιτών μας, συνεχίζοντας απερίσπαστη την προσπάθεια βελτίωσης των παρεχόμενων Υπηρεσιών της.

ΔΕΥΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΔΕΥΑΡ