+(30) 2831 027777 info@deyar.eu

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ιαν 29, 2020

Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΡ, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, ενημερωτική συνάντηση μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών, προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος συντονισμός των δράσεων και των εργασιών των δυο εργολαβιών, που αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, εκείνης που αφορά την Αποχέτευση στο Ατσιπόπουλο, το Βιολί Χαράκι και το Πανόραμα της ΔΕΥΑΡ και του έργου ‘’ Ανάπλαση Οικισμού Ατσιποπούλου Δ.Ε. Νικ. Φωκα’’ της Τεχνικής Υπηρεσίας για τη βελτιστοποίηση των χρόνων εκτέλεσης αλλά και του παραγόμενου αποτελέσματος.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Θεοδωράκης, ο Αντιπρόεδρος κ. Λίτινας, ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΡ κ. Παπαδάκης, οι επιβλέποντες του έργου της ΔΕΥΑΡ κ. Πριναράκης και κα Λουπασάκη, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακού Μετασχηματισμού κ. Γεωργαλής, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ατσιποπούλου κ. Παπαλεξάκης, καθώς επίσης και οι δυο ανάδοχοι των έργων.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί εκ μέρους της ΔΕΥΑΡ ενημερωτική συνάντηση με τους κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά για το εκτελούμενο έργο της αποχέτευσης.

 

ΔΕΥΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΔΕΥΑΡ