ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΜΥΤΗ ΓΡΥΝΤΑ

+(30) 2831 027777

Τηλεφωνικό ΚέντροΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ (ΑΝΤΛΙΕΣ,ΜΕΙΩΤΗΡΕΣ ΚΛΠ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. - ΔΕΥΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

  • Home
  • Δελτία Τύπου
  • ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ (ΑΝΤΛΙΕΣ,ΜΕΙΩΤΗΡΕΣ ΚΛΠ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ (ΑΝΤΛΙΕΣ,ΜΕΙΩΤΗΡΕΣ ΚΛΠ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Παρακαλούνται  οι ενδιαφερόμενοι  να μας στείλουν προσφορά για την παραλαβή των παρακάτω υλικών – οχηματών προς απόσυρση – καταστροφή :

Συνολικά ζητάμε προσφορά για :

1 επιβατικό όχημα

3 μικρά φορτηγά

1 φορτηγό >20 ton

4 δίκυκλα

Διάφορα υλικά όπως αντλίες,μειωτήρες,μεταλικά υλικά τα οποία εμπεριέχουν χάλκινα και ανοξέιδωτα τμήματα.

Για όλα τα παραπάνω η προσφορά θα δωθεί βάση του βάρους των υλικών. Τα παραπάνω υλικά – οχήματα βρίσκονται στον προαύλιο χώρο των γραφείων της ΔΕΥΑ Ρεθύμνου στο Βιολογικό Καθαρισμό Ρεθύμνου στην τοποθεσία Μύτη Γρύντα.

Όλα τα απαραίτητα έγγραφα και οι αποφάσεις για την οριστική διαγραφή των οχημάτων και των δικύκλων θα δωθούν στον προσφέροντα που θα δώσει την μεγαλύτερη προσφορά για το σύνολο των οχημάτων-δικύκλων-υλικών.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί βάση του προεδρικού διατάγματος υπ’ αριθμ 116 αρ. φύλλου 81 – 5/3/2004 το οποίο αφορά τις αποσύρσεις μεταφορικών μέσων.

Οι προσφορές θα κατατεθούν  μέχρι τις 19/02/2021 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

 

Σας αρέσει το άρθρο; Μοιράστε το :