ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΜΥΤΗ ΓΡΥΝΤΑ

+(30) 2831 027777

Τηλεφωνικό ΚέντροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΑΡ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ COVID-19 - ΔΕΥΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

  • Home
  • Δελτία Τύπου
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΑΡ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ COVID-19

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΑΡ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ COVID-19

Μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοιού που θα εφαρμόζονται από τις 4 Μαΐου 2020 όπως αποφάσισε η Πολιτεία, η ΔΕΥΑΡ συγχρονίζεται με αυτά.

Η Υπηρεσία θα ακολουθήσει όλες τις εξαγγελίες που προβλέπονται για την επόμενη φάση της αντιμετώπισης της πανδημίας και ζητάμε από τους πολίτες τη δική τους συμβολή στη προσπάθεια μας.

Κατόπιν των παραπάνω και καθώς η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας είναι πρώτιστο καθήκον όλων μας, συστήνουμε στους πολίτες που πραγματοποιούν συναλλαγές δια ζώσης με την Υπηρεσία να φορούν την προβλεπόμενη μάσκα, όπως η Πολιτεία έχει συστήσει να γίνεται. Στους χώρους της Υπηρεσίας πραγματοποιούνται συχνές απολυμάνσεις και θα διατίθενται και τα απαραίτητα απολυμαντικά μέσα για το προσωπικό αλλά και τους πολίτες.

Υπενθυμίζουμε πως όλες οι συναλλαγές με την Υπηρεσία -αιτήσεις, διακανονισμοί, πληρωμές — δύναται πλέον να εκτελούνται τηλεφωνικά, διαδικτυακά ή ηλεκτρονικά γεγονός που ελαττώνει την προσωπική επαφή, όπως η Πολιτεία συστήνει.

ΤΗΛ. ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ :2831027777

SITE ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ : deyar.eu

Σας αρέσει το άρθρο; Μοιράστε το :