ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΜΥΤΗ ΓΡΥΝΤΑ

+(30) 2831 027777

Τηλεφωνικό ΚέντροΨΗΦΙΣΜΑ ΔΣ ΔΕΥΑΡ - ΔΕΥΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΣ ΔΕΥΑΡ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Στο θλιβερό άγγελμα του θανάτου του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΑΧ. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ
ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ – ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ – ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΔΕΥΑΡ

συνήλθε σήμερα, 5 Μαΐου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9:00 π.μ., σε έκτακτη και κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση , μετά από Πρόσκληση του Προέδρου ΔΣ ΔΕΥΑΡ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού άκουσε τον Πρόεδρο ο οποίος εξήρε την προσφορά του εκλιπόντος που με την ιδιότητά του ως Προέδρου ΔΣ ΔΕΥΑΡ και Δημάρχου Ρεθύμνης επί σειρά ετών ανέλαβε πρωτοβουλίες για :

• Τη διασφάλιση της υδροδότησης του Ρεθύμνου από πηγές Αργυρούπολης και λίμνη Κουρνά .
• Την ολοκλήρωση της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων του Ρεθύμνου και την επέκταση των εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης ώστε να καλυφθεί το σύνολο της πόλης .
• Την κατασκευή σύγχρονων και επαρκών δικτύων ύδρευσης, λυμάτων , ομβρίων και ταυτόχρονη υπογειοποίηση των εναέριων δικτύων ΔΕΗ και ΟΤΕ στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου .
• Την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης και του ιστορικού της κέντρου .
• Την ανάδειξη , ανάπτυξη και αξιοποίηση του υδροδοτικού πεδίου Κούμων – Αρμένων και την υδροδότηση των οικισμών του Βρύσσινα .

Ο εκλιπών θεωρούσε ακράδαντα ότι η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης αποτελεί σημαντικό εργαλείο οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης του τόπου καθώς η συλλογή και επεξεργασία των λυμάτων, η διασφάλιση επαρκούς και υγιεινού νερού , η ανάδειξη του ιστορικού κέντρου μέσω της ανάπτυξης υποδομών και η αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης συμβάλουν στην ευημερία των δημοτών και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος .

Για τους λόγους αυτούς, το Διοικητικό Συμβούλιο ΔΕΥΑΡ εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα ως ένδειξη πένθους για τον θάνατό του και ελάχιστου φόρου τιμής προς το πρόσωπό του

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
Αρ. Ψηφίσματος 1/2021

1. Να διατυπώσει τα θερμά συλλυπητήρια του Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στην οικογένειά του και να επιδώσει το παρόν ψήφισμα.
2. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΡ και να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο.
3. Να αναγνωστεί από τον Πρόεδρο του Δ.Σ κατά την τέλεση της εξόδιου ακολουθίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΔΕΥΑΡ

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ

ΛΙΤΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΛΑΧΝΙΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΑΛΗΜΠΑΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΛΕΛΕΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΚΙΑΓΙΑΣ ΔΡΑΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΛΙΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΕΧΑΓΙΑΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Σας αρέσει το άρθρο; Μοιράστε το :